“Önök kérték” :)

A meghívók átadásakor több irányból is felmerült a kérdés, hogy mégis mivel kedveskedhetnének nekünk. A meghívóban megfogalmaztuk a kérésünket, hogy a tetőtéri lakásunk speciális bútorainak megrendeléshez járuljanak hozzá, ha szeretnének nekünk nászajándékot adni. Amennyiben valaki nem szereti a borítékot, mint csomagoló papírt, illetve kreatívabb ajándékra vágyik, azok számára írtuk ezt a kis bejegyzésünket.

Miután lemondunk a szőlőbirtokról, az 1980-as Porche 911-ről, és a vászontetős Citroen CV2 (kacsa) -ről, végiggondoltuk, hogy mivel is segíthetünk. Tudjuk, hogy sokak nem szeretik a borítékos megoldást, nekik is szeretnénk segíteni, és azoknak is, akik inkább mégis tárggyal szeretnének nekünk kedveskedni.

Mi is kerültünk olyan szituációba már, hogy az ifjú pár nászútra gyűjtött, tehát egyértelmű volt, hogy ne ezüst készletet vigyünk nekik, de az, hogy mégis hogyan tegyük egyedibbé az ajándékot komoly fejtörést okozott. Végül sajnos nem tudtam okosabbat kitalálni, mint hogy egy kedves idézettel adtuk át egy borítékban az összeget. Nagyjából két héttel az esküvő után olvastam valahol szuper ötleteket erre, kár hogy nem találtam meg korábban. Az ötletek alapvetően a párszáz forintos megoldásoktól indultak, de természetesen a drágább megoldások is előkerültek.

Akkor az ötletekről is egy picit írok. Találtam olyan lehetőséget, hogy vesz az ember egy szép dobozt, amit később dísztárgyként is lehet használni, vagy egy bobonier-be is rejthetjük a bankjegyeket, esetleg aprópénzt. Azóta jártunk ugye esküvőn, mint azt korábbi bejegyzésünkből láthattátok, oda mi egy porcukor szórót vittünk, amit teletömtünk feltekercselt 500 forintossal. Ennek később a bankos kisasszony örült, ahova a férj vitte beváltani :) . Ugyanezen az esküvőn láttunk még olyat is, hogy gyerekkorunk Balaton parti pénztárcáját – ami ugye vízálló volt , és nyakba akasztható – tömték tele apróval.

Nem szeretnék több ötletet adni, mert szeretünk mi is meglepődni, de azt elárulhatom, hogy ha valaki ötlethiányban szenved, akkor bátran keresse fel Tankó Zoltánnét, a 06-30-500-2266-on, vagy a ztanko@t-online.hu -n, mert adtunk neki is pár ötletet, de természetesen nem tudjuk, hogy melyikek valósulnak majd meg közülük. :)

Ugyanígy keressék fel azok is anyukámat, akik tárgyi nyereményt szeretnének választani, mert adtunk neki  ajándéklistát, így nekik is fog tudni segíteni.

Arra viszont szeretnénk mindenkit megkérni, hogy kérdezzék meg őt mindenképpen a lehetőségekről, hogy ne kapjunk semmiből 3-at. Nem szeretnénk, hogy bárkinek is kellemetlen legyen, ha észreveszi, hogy ugyanazt már kaptunk valaki mástól.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>